Facebook Profilinizi Hayran Sayfasına Dönüştürün

Her ne kadar Facebook kullanmasam ve nefret etsemde Facebook kullanan arkadaşlar içni bu yazıyı hazırlamaya düşündüm.





Bildiğiniz gibi Facebook'un yenilikleri durmak bilmiyor.Yeni eklenen bir özellik sayesinde Facebook profilinizi hayran sayfasına çevirebiliyorsunuz.Bu özellik en çok arkadaş sayısını 5000 üzeri yapmak isteyenler için oldukça uygundur.Yani sizde arkadaş sayınızın 5000 üzerinde olmasını istiyorsanız profilinizi hayran sayfasına çevirebilirsiniz.Hatta bazıları kendi profilleri 4000-5000 kişi ekleyip sonra profil sayfalarını hayran sayfasına çevirip 4000-5000 kişili hayran sayfası sahibi oluyorlar.


Yani kısacası arkadaş sayınız 5000 üzeri olucaksa profilinizi hayran sayfası olarak değiştirebilirsiniz.Eklediğiniz resimler ve videolar direk olarak hayran sayfanıza aktarılıyor.Bu işlemi yapmak için ise buraya tıklamalısınız.


Çevirdikten sonra bazıları diyecek ki "Ben bunu beğenmedim.Eski profilime geri dönmek istiyorum.Bu mümkün mü ?". Tabi ki mümkün.Eğer profil sayfanızdan çevirdiğiniz hayran sayfanızı tekrar geri profil sayfasına çevirmek için buraya tıklamalı, kullanıcı adınızı ve oluşturduğunuz sayfanın adresini girmeniz yeterlidir.Kısa bir süre sonra Facebook'tan bir mail alıcaksınız ve profiliniz eski haline dönmüş olucaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder